Σας παρουσιάζουμε 5 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Εάν αναρωτιέστε πώς μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση μπορεί να κερδίσει το μερίδιό της στην αγορά, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν.

✔  Μεγάλη προσοχή στους τίτλους

Γνωρίζατε ότι το 80% θα διαβάσει μόνο τον τίτλο και όχι την υπόλοιπη διαφήμισή σας; Για αυτόν τον λόγο πρέπει να ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας τελειοποιώντας τον τίτλο για να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού σας και να το οδηγήσετε στον ιστότοπό σας.

✔  Δημιουργήστε μια λίστα επαφών στο mail

Τα mail είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για την προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω ενημερωτικών δελτίων. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα CTA κουμπί για αυτούς που θέλουν να λαμβάνουν τα newsletters σας. Εμείς για παράδειγμα χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο που ονομάζεται MailChimp.

Tell me your story

Το να έχεις blog πραγματικά βοηθάει στο να αυξήσει κανείς την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 1-2 δημοσιεύσεις τη βδομάδα, αλλά να θυμάστε όσο περισσότερα – τόσο καλύτερα.

✔  Προωθήστε τα blog σας στο Facebook

Σχεδόν κανείς δεν θα δει τις αναρτήσεις σας στο Facebook αν δεν είναι χορηγουμένες. Μια καλή στρατηγική είναι να έχετε συνεχώς σε λειτουργία μια καμπάνια που να περιλαμβάνει τις αναρτήσεις σας και να στοχεύσετε αυτήν την καμπάνια στο κοινό σας.

✔  Αυτοματοποιήστε τα mail σας

Η αυτοματοποίηση έχει υιοθετηθεί μόνο από 3-5% των εταιρειών. Υπάρχουν νέες μάρκετινγκ πλατφόρμες αυτοματοποίησης σχετικά χαμηλού κόστους που είναι εξαιρετικές για τις μικρές επιχειρήσεις. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε δημιουργήσει καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα πάντα. Θα πρέπει να υπάρχει μια αυτοματοποιημένη καμπάνια όταν κάποιος συμπληρώνει μια φόρμα, κάνει λήψη κάποιου περιεχομένου ή εγγράφεται για το newsletter σας.

Παραμένοντας κοντά στους πελάτες σας μέσω τα mail, θα συνεχίσετε να αυξάνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.